Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Kódolás
001. CSS kódok, elemek >>
A CSS (Cascading Style Sheets) a számítástechnika stílusleíró nyelve, ami a HTML vagy XHTML típusú weboldalak vagy dokumentumok kinézetét, megjelenését definiálja, írja le. Ebben a menüpontban szinte mindent megtalálsz a CSS kódnyelvről és annak elemeiről. A lehető legrészletesebben tanulhatsz az alapoktól akár profi szintig is.
002. JavaScript >>
A JavaScript egy programozási nyelv, melyet a weboldalszerkesztők rendszeresen használnak. Rengeteg olyan effektet tudunk megjeleníteni, illetve készíten honlapunkon, amelyet egyszerű CSS + HTML segítségével nem tudnánk. Felugró ablakok, tab contentek, tooltipek és egyéb díszítő elemek várnak a JS modulban.
003. Navigációs menük >>
Szeretnél egy egyedi, stílusos menüt az oldaladra? Akkor a legjobb helyen jársz! Itt felfedezhetsz fejlécre, fejlécbe, oldalmodulba és középmodul / oldalmodul mellé helyezhető navigációkat, melyekkel segíthetsz látogatóidnak könnyen eligazodni az oldaladon. Nyugodtan szabd őket személyre, alakítsd át, hiszen azért vannak.:)