Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Verseny
Competitions

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Újdonságok

Hasznos weboldalak

2017.01.14. 17:00, Efruse

Sziasztok!:) Ne haragudjatok a múlt hétvégi kimaradásért, terveztem frissíteni, csak sehogy se jött össze, így most került sor arra, hogy publikáljak néhány nemrégiben talált weboldalt. Nem válogattam őket külön, némelyiken -ha regisztrálsz, ha nem regisztrálsz- ingyenes kellékeket találtok, mint például betűtípusok, textúrák, stílusok vagy éppen téma alapok; vannak színpalettákkal, színekkel foglalkozók; videó tutorialokkal (is) foglalkozók. Jó pár közülük inspiráló lehet esztétikus szövegelhelyezés- és formázáshoz vagy éppen minimalista minta weblap designokat találhattok rajtuk. Remélem hasznotokra válnak majd!:)

» The Hungry JPEG
» Font Bundles
» Dribble
» Designspiration
» Pixel Buddha
» Spoon Graphics
» Every-Tuesday
» LOL Colors
» Coolors.co
» The Day's Color
» Fonts In Use
» Pinterest
» Typewolf
» Colordot
» siteInspire

Rendeléssel kapcsolatos

2017.01.01. 16:30, Efruse

Mivel kaptam pár e-mailt, amiben rendeléssel kapcsolatban kérdeztetek, így inkább kiírom ide is, hogy egy darabig ismét nem fogok tudni rendeléseket felvenni. Ezért folyamodtam inkább az eladó designok készítéséhez, hiszen így nem lesz lelkiismeret furdalásom, ha nem tudok egy kinézetet időben elkészíteni.

Az elkövetkezendő pár hétben megint kevesebb idő lesz az oldalra, és újra csak hétvégenként fogok jelentkezni, amit nagyon sajnálok, mert a téli szünet alatt eléggé belelendültem a frissítésekbe és jó érzés volt, hogy mindig van ötletem hozni valamit és a lelkesedésem is megmaradt, ami december elején nemigen volt.

Tehát, újra, nagyon sajnálom, de nem tudok rendeléseket vállalni, de nagyon-nagyon jól estek az érdeklődő leveleitek, habár nem tartom magam elég jónak ahhoz, hogy ilyen sokat akarjatok rendelni tőlem, viszont örömöt és egyben fejlődési lehetőséget is nyújtotok, amit egyszerűen nem tudok hogy meghálálni nektek a sok kedves szó mellett.♥♥

Holnap már elképzelhető, hogy nem jövök frissíteni, majd csak jövőhétvégén, szóval addig legyetek jók!:)

Betűtípus csomag

2017.01.01. 16:00, Efruse

Sziasztok! Szeretnék mindenkinek nagyon boldog és sikeres új évet kívánni! Remélem jól telt a szilveszteretek és 2017-ben is velem tartotok majd, hiszen idén fogja ünnepelni az oldal a 3. születésnapját, erre egy kis meglepetéssel fogok nektek készülni, ha minden jól megy.:) Az új év első napjára csak egy kis aprósággal érkeztem, ez az apróság nem más, mint egy 100+ darab betűtípust tartalmazó csomag, amit az alábbi előnézeti képre kattintva le is tölthettek!:)

A második eladó kinézetet végül Marcoca vette meg és egy kis átalakításra került a sor, úgy gondoltam az átalakított kinézetet is megmutatom nektek!:)

Boldog új évet!

2017.01.01. 00:00, Efruse

Eladó rajongói oldal kinézet

2016.12.31. 14:00, Efruse

Hogy a 2016-os év utolsó napján se legyetek friss hiányában, befejeztem a második eladó G-Portál & SoSugary kinézetet! Ismét rajongói oldalakra passzol főként és eléggé egyszerű, a színek miatt őszies hatást kelt. Remélem elnyeri tetszéseteket, legyen szép napotok!:)

Csomag tartalma: teljes G-Portál kinézet cserekép effekttel, projektdobozzal, navigációs sávval, kész modulbelsővel (profil) ; SoSugary galéria téma & szerkeszthető psd fájlok
Megjegyzés: a téma alakítható, Maia lecserélhető, ahogy a színek is. Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod, és van valami, amin alakítanál, akár szólhatsz nekem is és megoldom (nem kerül plusz kreditbe).
Köszönet: Gergő & Nikkii
Eladási ár: 20 kredit-

Jelentkezni érte az efruse@gmail.com e-mail címen lehet!

ELKELT!