Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Újdonságok

Ingyenes G-Portál & SoSugary kinézet

2017.04.28. 18:30, Efruse

Sziasztok! Elég rég hoztam már valamiféle érdemi frisset, úgyhogy már javában itt az ideje a dolognak. Elkészítettem egy új összepasszoló G-Portál és SoSugary galéria kinézetet elsősorban rajongói oldalakra. Újonnan minimalista "alkotásról" van szó, igyekeztem teljesen letisztultra bekódolni. Ismét rengeteg segítséget nyújtottak nekem Niki és Gergő kódjai, szóval nem egészen saját munkáról van szó, így őket is mindenképpen tüntessétek majd fel forrásként ha esetleg felhasználjátok!:)

05
Felhasznált árnyalatok:
#cddfdb
#d0e2ce
#000000
Dátum: 2017. 04. 28.
Modulok szélessége: 220 x 605 pixel
11
Felhasznált árnyalatok:
#cddfdb
#d0e2ce
#000000
Dátum: 2017. 04. 28.
Alap téma: ohmymorning

 

Háttér munkálatok

2017.04.19. 21:00, Efruse

Nem tűntem el.. nos, legalábbis nem teljesen.:) Az oldal tartalmán dolgozgatok, illetve a leírásokat bővítem. A hétvégén pedig próbálok valami érdemi frissel jelentkezni!

Negyedik fejléc csomag

2017.03.26. 19:00, Efruse
Címkék: fejléc psd csomag

Annyira elfoglalt voltam az utóbbi időben, hogy teljesen kiment a fejemből, nemrég, egy hónapja készítettem egy új psd fejléc csomagot, amit a képre kattintva letudtok tölteni a DeviantArt fiókomról!:) Természetesen ezek a fejlécek is átalakíthatóak, személyre szabhatóak, mint az összes többi.

Felfrissülés

2017.03.26. 15:00, Efruse
Címkék: oldal

Sziasztok!

Szörnyen szégyellem magam amiatt, hogy még egy bejegyzést sem voltam képes megírni az elmúlt időben, pedig még a legújabb kinézet is felkerült a lapra március 12-én. Ígérem igyekszek visszatérni az ezelőtti frissítések rendszeréhez, miközben a háttérben munkálkodok. Különböző menüpontok tartalmát szeretném rendszerezni, illetve ismét vannak olyan leírások, ahol elvesztek a képek, így azokat is meg kell újítanom, na és persze a Photoshop, SoSugary leírásokat kell kibővítenem, ami szépen lassan halad és ha már egy pár összegyűlik, meg is osztom veletek.:)

Egyébként aki követ Twitteren, az láthatta, hogy nem voltam ám az utóbbi időbe olyan tétlen, ugyanis elkészültem a negyedik eladó kinézettel, amit meg is vettek, már csak át kell neki alakítanom. (u.i.: utólag vettem csak észre, hogy elírtam Ariana nevét, csak lusta voltam kijavítani szóval így maradt)

A bejegyzés legvégére pedig egy kis közérdekűt szerettem volna írni, ami azoknak szól, akik a rendelésre készített, eladott kinézeteim kódjait használják fel. Ez egyáltalán nem fair dolog a designt megvásárolt szerkesztő szempontjából, ha engem nem 'tiszteltek' annyira, legalább azt tiszteljétek már, aki fizetett érte. Ezek a kinézetek nem azért lettek elkészítve, hogy x oldalon visszatalálkozzak velük, hanem adott oldalaknak készültek, akik fizettek érte. Azzal nincs problémám, ha ötletet merítetek belőle, de legalább ne úgy tegyétek, hogy az oldal forrásából fogjátok és kimásoljátok a teljes css kódot, amin órákat dolgoztam. Ez úgyszintén vonatkozik a gf kinézeteire is, egyáltalán nem rakom fel elvihetőként, letöltő linkkel stb., ugyanis nem azért van. Köszönöm a megértéseteket!x

Eladó minimalista kinézet rajongói oldalra

2017.02.12. 18:25, Efruse
Címkék: eladó

Sziasztok! Mára elkészültem a harmadik eladó g-portál & sosugary kinézettel, ami minimalistább lett, mint gondoltam. A bejegyzések elrendezéséért most az egyszer odavagyok és a színekért is. Mivel sok időmet igénybe vette az elkészítés, illetve az egész csomag többféle dolgot is tartalmaz, ezért 30 kredit lenne az ára és már egy valaki érdeklődik is iránta.:) Lentebb a megszokott információkat olvashatjátok és az előnézetet tekinthetitek meg, a bővebben mögött pedig a modul tartalmak elrendezését!:)

Csomag tartalma: teljes G-Portál kinézet cserekép effekttel, projektdobozzal, navigációs sávval, kész modulbelsővel (profil, karrier, multimédia, interjúk, projektekről bővebben) ; SoSugary galéria téma & szerkeszthető psd fájlok
Megjegyzés: a téma alakítható, Maia lecserélhető, ahogy a színek is. Ha úgy döntesz, hogy megvásárolod, és van valami, amin alakítanál, akár szólhatsz nekem is és megoldom (nem kerül plusz kreditbe).
Köszönet: Gergő & Nikkii
Eladási ár: 30 kredit-

Jelentkezni érte az efruse@gmail.com e-mail címen lehet!

ELKELT!