Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Verseny
Competitions

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Újdonságok

Negyedik G-Portál sablon

2016.01.31. 15:00, Efruse

Készítettem az új kinézethez hasonló elvihető G-Portálos sablont. Elég rég volt már, mikor utoljára jelentkeztem ilyesajta frissel, úgyhogy tényleg itt volt már az ideje.:) Kis egyszerű lett, átalakítani is nagyon könnyű. Remélem tetszeni fog nektek!

Név: 04# ≡ Universe
Elkészítésének időpontja: 2016. 01. 31.
Szabályzat: Sajátként, elvihetőnek feltenni TILOS! A kredit linkjét mindenképpen hagyd kint, ne töröld ki a kódból!
Követelmények: A stílus és felületben az alaptéma a "Meztelen" legyen, az oldaligazítás pedig balra legyen állítva!

- Online megnézni itt lehetséges: hiver.gp -
- Letölteni itt lehetséges: pastebin -

Felfrissülve

2016.01.30. 19:00, Efruse
Címkék: oldal

Sziasztok!:) Végre sikerült visszarázni magamat az oldalhoz, ezáltal rögtön le is váltottam a fent lévő borzalmat egy egyszerűbb és talán kicsit hipsteres (?) külsőre. Ha valaki hibát / zavaró tényezőt lát a designban, írjon nyugodtan és igyekszem kijavítani!

A blogmodult is "újraraktam", mert nem tetszett az elrendezés, egyszerűen zsúfolt volt és a feltöltött képek sem passzoltak a kinézetekhez. Szóval most megpróbálkozok a friss képek használatával, hátha jobb lesz az összkép. Ötleteket szívesen fogadok abban a témában, hogy mivel tegyem jobbá az oldalt, illetve milyen frissekre van szükségetek! A vélemények, kritikák, gondolatok jöhetnek egyaránt hozzászólásba és a chatbe is!

Holnap több frissel is érkezem majd, hogy nagyjából pótoljam az elmaradást! xx

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |