Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Újdonságok

SoSugary alapbeállítások

2016.09.18. 17:05, Efruse
Címkék: sosugary

Sikerült dűlőre jutnom magammal, vagyis mégiscsak visszarakom a régi SoSugary beállításokról szóló leírást (igazából nem nevezhető leírásnak, inkább csak ismertetőnek a galériában lévő hasznos átalakításokról). Ezután a leírás után pedig érkezni fognak az újak, egyenlőre nem mondok időpontot, mert mostanában eléggé kiszámíthatatlan, mikor lesz több időm az oldalra.
A majdnem egy éves leírást az alábbi linken tekinthetitek meg!

» Főbb SoSugary galéria beállítások

Plusz, ha már leírásokról van szó, a Photoshop részleget is bővítenem kellene.. Újabban találtam Photoshop CC letöltő linkeket, amik biztosnak és veszélymentesnek nyilvánultak, csak félek felrakni ide, szóval még mindig ér e-mailben kérni tőlem, mert ha tudok, akkor szívesen megosztom veletek az ingyen ps-hoz vezető utat!:)

Frissítés: új e-mail címem van, mivel a régire valamiért sehogyse sikerült bejelentkezni (és ezáltal az összes kapott, még nem olvasott levél elveszett). Innentől az efruse@gmail.com -ra írhattok.

Még nincs hozzászólás.