Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Újdonságok

J'arrive!

2017.08.13. 13:35, Efruse

Sziasztok!

Elnézést a nagy kimaradásért, nem is tudom hányadjára jövök már ezzel és már kifogásokat se nagyon akarok keresni. Egyszerűen az történt, hogy egy kis időre beleeuntam az egészbe, semmi ötletem nem volt, hogy mit hozzak vagy hogy hol is folytassam. Mint tudjátok, elkezdtem létrehozni egy 'új menürendszert', ami sokkal-sokkal áttekinthetőbb lehet és próbáltam úgy alakítani a dolgokat, hogy ésszerűen, egymáshoz kapcsolódóan jelenjenek meg a tartalmak. Eleinte sikerrel jártam, majd meguntam és egy újabb ötlettel állt elő az agyam, pedig még kész sem volt az előző.

Többek közt már a 'glamour factory' cím sem tetszik, úgyhogy lehet megtörténik majd egy harmadik költözés is (amit nem igazán szeretnék, de úgy érzem muszáj egy egészséges újrakezdéshez), mert egyáltalán nem érzem ezt itt magaménak, tulajdonképpen semmi 'glamour' nincs a munkáimban, és ez az oldal nem hasonlítható egy gyárhoz, hiszen közel sem produktív.

Viszont ígérem, hogy már nem kell sokat várnotok és igyekszem a legjobb formámba visszarázódni és fellendíteni az életet a lapon. Vagy talán elindítok egy teljesen új oldalon? Még nem döntöttem el, de valamiféle változás biztosan be fog következni.

Nagyon köszönöm a türelmeteket!<3

Még nincs hozzászólás.