Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Újdonságok

Eddig még nem publikált dolgok

2017.08.14. 11:42, Efruse

Sziasztok!:)

Amíg egy új oldalon dolgozgatok (igen, mostmár biztos lesz a költözés), találtam néhány gyöngyszemet itt, amiket még nem osztottam meg Veletek. Tényleg kis apróságok, de azért hasznosak lehetnek.

» Elit csere effekt 13#
» Elit csere effekt 14#
» Elit csere effekt 15#
» Elit csere effekt 16#
» Elit csere effekt 17#

» Projekt doboz 16#
» Projekt doboz 17#
» Projekt doboz 18#
» Projekt doboz 19#
» Projekt doboz 20#

» Vízszintes navigációs menü 16#
» Vízszintes navigációs menü 17#

» Görgess lefelé, belépés button a fejlécre
» Oldal tetejére button a lap szélére
» Videó, mint háttér

Ezenkívül pedig befejeztem egy, még nyár elején elkezdett Hayley Williams-es G-Portál kinézetet (eredetileg Paramore-os volt, aztán megláttam azt a bizonyos fotósorozatot az énekesnőről és adswaswdfreg), ami mellé természetesen egy SoSugary sablon is társul. Az előnézeteket nagyobb méretben megnézni, illetve a fájlokat letölteni az adott képre kattintva tudjátok megnézni!:)

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.