Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Újdonságok

Frissítés!

2018.02.25. 17:00, Efruse

Sziasztok! Most már tényleg ezer éve, hogy valami érdemlegessel jelentkeztem és ha belegondolok, akkor tulajdonképpen eddig még sose volt ekkora 'kihagyás' az oldalon. Ilyenkor szembesülök igazán a ténnyel, hogy mennyire zsúfoltak lettek a hétvégéim is, a szünetekről nem is beszélve. Már nagyon hiányzott az oldal és a 'netes élet', úgyhogy igyekszek minél előbb visszarázódni. Gondolom néhányotoknak az is feltűnt, hogy az e-maileimet se nézegettem, ezért elnézést szeretnék kérni ha esetleg nem kaptatok választ, most pedig már nem tudom, hogy aktuális lenne-e visszaírni, főleg ahogy láttam, hogy páran rá is jöttettek az adott problémára.:)

Na de nem szövegelek annyit, a lényeg, hogy megint itt vagyok és elkezdek egy új kinézeten dolgozni a gf számára mert már nem bírja a szemem ezt az ocsmányságot, lassan kisül.:D Nem is értem, hogy eddig, hogy nem vettem észre, hogy ez a színkombó talán túl világos lesz..

Addig is hoztam nektek egy vadonatúj gp sablont és szokásomhoz híven a hozzáillő sosugary galéria témát is. (((((Egyébként tervbe vettem, hogy megtanulom Niki leírása segítségével reszponzívvá kódolni a fentlévő designokat, ami előbb-utóbb meg is lesz ha tényleg rászánom magam.)))))

Köszönet: nikkiiworld & framework & designation

07
Felhasznált árnyalatok:
#ffd5c5
#f4f4f4
#000000
Dátum: 2018. 02. 25.
Modulok szélessége: 270 x 605 pixel
13
Felhasznált árnyalatok:
#ffd5c5
#f4f4f4
#000000
Dátum: 2018. 02. 25.
Alap téma: ohmymorning

 

Még nincs hozzászólás.