Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Albumok létrehozása

@2018.03.03.

Albumokat az Albumkezelő segítségével tudunk létrehozni. A vezérlői menüben kell megkeresni az Albumok nevű linket és arra rákattintva a felület már meg is jelenik.

Az Új album gombra kattintva a következőt fogod látni:

Miután rámentél az OK gombra, töltsd újra az oldalt, ugyanis nem minden esetben jelenik meg rögtön a frissen létrehozott album. Ha átszeretnéd nevezni, akkor csak vidd rá az egeret a nevére, majd kattints rá az alatta megjelenő (általában) piros színű 'Szerkesztés' linkre. Leírást adni pedig úgy lehetséges, hogy rákattintasz az album nevére, majd a lent látható 'Album tulajdonságai' gombra. Ekkor a következőt fogod látni:

Album title - album neve
Album category - melyik kategóriába van sorolva
Album description - leírása, ami az album képe mellett fog megjelenni
Album thumbnail - itt tudod beállítani, hogy melyik kép legyen az albumod 'főképe', miniatűrje

Album can be viewed by - ki láthatja az albumot
Password protect this album - jelszavas védelem adása az albumnak
Visitors can upload files - a látógatók is tölthetnek fel fájlokat
Visitors can post comments - hozzászólhatnak 1-1 képhez
Visitors can rate files - szavazhatnak a képekre

Ha mindent kedved szerint beállítottál, akkor kattints az Update album-ra és kész is vagy.

 

Az album tulajdonságai alsó része az album visszaállítása rész. Itt vissza tudod állítani a nézettségek számát, a szavazatokat, hozzászólásokat, illetve az albumban lévő fájlokat is törölheted.