Kezdés
Welcome message

Üdvözlök minden kedves erre tévedőt a Glamour Factory nevet viselő webmagazinon! Az oldal grafikákra, kellékekre, photoshop leírásokra és kódolásra specializálódott, melyek hasznosak és ötlet adóak, inspirálóak lehetnek kezdő, haladó és akár profi oldal szerkesztőknek, blogolóknak. A glamour gyár hetente frissülni fog változatos tanácsokkal, érdekességekkel és tippekkel. Érezd jól magad itt, ha tetszik a munkám nézz be máskor is! bcp de bisous, Efruse

Elérhetőségeink:

 
Partnerek
Partners

Képre vár vagy inaktív:

Orchiq ; Berni ; Birds

 
Üzenj
Chat

 
Köszönet
References

Bizony az oldal nem jöhetett volna létre segítség nélkül, és úgy gondolom, hogy a forrásaim, "nevelőim" megérdemlik azt, hogy megemlítsem őket, köszönetet mondjak nekik. Az alapokat Linda leírásai után sikerült elsajátítanom, általa és nővérem által ismerkedtem meg a honlapszerkesztéssel, csöppentem bele a G-Portál világába. Ahogy egyre jobban belejöttem a dolgokba, úgy ismerkedtem meg több grafikákkal, photoshop leírásokkal, illetve kódok ismertetésével foglalkozó weblappal. Ide tartozik nikkii*, Brielle, Adry és Bogee (az egykori Design World szerkesztője). Mellettük sok támogatást és segítséget nyújtott egyaránt Nikrécia, JuciZed és Gergő. Tovább a külföldi forrásokhoz >>

 
Jövőbeli tervek
Plans for the future
kód navigációs menü
kód projektdoboz
leírás ajánlott betűtípusok
leírás sosugary galéria átalakítása
kód cserék szöveggel, képpel
grafika psd színezések
leírás esztétikus kinézet
 
Főoldal tartalmának módosítása

@2018.03.03.

Biztos láttál már sokszor olyan galériákat, ahol eltértek a főoldalon megjelenő tartalmak. Ez teljes mértékkel személyre szabható, csupán a Beállítások menüjében az Album list view-n belül kell megkeresnünk a következő sort:

Itt lehetséges beállítani, hogy mi jelenjen meg, milyen sorrendben a galériád főoldalán, illetve, hogy hány sor (indexképekből) látszódjon egyszerre. Az utóbbi természetesen csak itt fog kihatni, nem fogja befolyásolni az albumokon belül megjelenő sorokat.

A következők lehetőségek állnak a rendelkezésedre:

» breadcrumb - belső navigáció (pl. kezdőlap >> kategória >> album)
» catlist - kategóriák listája
» alblist - albumok listája
» random - random képek, minden frissítésnél mások kerülnek ki
» lastup - legutóbb feltöltött képek
» topn - legtöbbet nézett képek
» lastcom - legutóbbi hozzászólások
» lasthits - legutóbb megnézett képek
» lastalb - legutóbb létrehozott albumok, legutóbb frissített albumok

A fenti példa alapján, vesszővel / jellel elválasztva kell megadni a tartalmat, a sorok számát pedig a megnevezés után egy vesszővel elválasztva kell hozzáadni. Ez főként a random, lastup, topn, lastcom, lasthits, lastalb opciókra vonatkozik.